PUBLICITATE

Sursa :: FoodStock by Canva

Carne de vită la cuptor cu cartofi

Carne de vită gătită la cuptor cu cartofi este un fel de mâncare nutrințional și delicios. Este o alegere ideală pentru prânzul de familie, pe care orice iubitor de carne o va iubi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Carne de vită

  • 800 g carne de vită Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • 4 ks usturoi Adăugat la
  • 1 creangă Rosmarin Adăugat la
  • 1 creangă Cimbrișor Adăugat la
  • 1 Articolul Sare Adăugat la
  • 1 Articolul piper negru măcinat Adăugat la

Legume

  • Cartofi Adăugat la
  • morcovi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Curățați carnea de vită și uscați-o. Apoi frecați-o cu sare și piper negru.

2. Pasul

Încălziți un pic de ulei într-o tigaie la căldură medie. Adaugați carnea și prăjiți-o pe toate părțile pentru a o face frumos maro. Apoi scoateți-l și puneți-l deoparte.

3. Pasul

În aceeași tigaie adăugați ceapa și usturoiul tocate mărunt. Prăjiți până când ceapa devine moale și auriu.

4. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Curățați cartofii și morcovii, tăiați-i în bucăți mici și amestecați-i cu ulei de măsline și sare. Distribuiți-le uniform pe tavă.

5. Pasul

Puneți carnea de vită prăjită pe tava între cartofi și presărați cu rozmarin și cimbru.

6. Pasul

Introduceți tava în cuptor și coaceți aproximativ o oră, sau până când cartofii sunt moi și carnea este coaptă după gustul dumneavoastră.

7. Pasul

Înainte de servire, lăsați carnea să se odihnească 5 - 10 minute, apoi tăiați-o în felii. Serviți cartofii ca garnitură pentru carne.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou