Sursa :: Angelika Heine via iStockPhotos
Cartofi fierti cu spanac și feta
O masă simplă și sănătoasă, perfectă pentru o cină rapidă. Amestecul de spanac proaspăt, brânză feta și cartofi calzi este pur și simplu incredibil.
Ingrediente
Ingrediente principale
- 800 Gram Cartofi
- 200 Gram spanac proaspăt
- 200 Gram Brânză feta
- 1 Bucată ceapă
- 2 Degetele de la picioare usturoi
Condimente
- 2 Lingură de ceai sare
- 1 Lingură de ceai piper
- 1 Lingură de ceai nucșoară
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru a prepara cartofii fierți cu spanac și feta, mai întâi spălați cartofii și fierbeți-i în apă sărată.
Între timp, tocați fin ceapa și usturoiul.
Spălați spanacul și lăsați-l să se scurgă.
Prăjește ceapa și usturoiul într-o tigaie cu puțin ulei.
Adăugați spanacul și gătiți până când se prăbușește.
Tăiați brânza Feta în cuburi și adăugați-o la spanac.
Sezonare cu sare, piper și nucșoară.
Când cartofii sunt gata, scurgeți și împărțiți în jumătate.
Aranjează jumătățile de cartofi pe farfurii, pune spanacul deasupra și servește. Cartofii fierți cu spanac și feta sunt mâncarea vegetariană optimă.