PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/vHHUgYqq0eMiQytBzYxt/c00dac099821c3ee759d8c982632ad.jpeg)
Cartofi noi la cuptor
Cartofii noi adevărați sunt cartofi imaturi săpați la începutul sezonului. Îi puteți găsi la standurile din piețe sau la rafturile magazinelor la la sfârșitul primăverii.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 1⁄2 kilograme de cartofi noi mici
- 1⁄4 linguriță sare
- piper negru proaspăt măcinat
- după gust
- 2 linguri ulei
- 1 linguriță de rozmarin proaspăt
- tocat
- 2 lingurite de usturoi tocat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
10 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 230 de grade Celsius, așezați un grătar în centrul cuptorului.
2. Pasul
Cartofii se pun într-un castron mare și se adaugă sare și piper, ulei, rozmarin și usturoi. Se amestecă până când cartofii sunt bine acoperiți. Cartofii se întind pe un singur strat într-o tavă și se dau la cuptor timp de 40 de minute sau până când cartofii sunt fierți și rumeniți.