PUBLICITATE
Sursa :: johnnychencomau from Getty Images
Cartofi prăjiți la cuptor
Cartofii prăjiți la cuptor, aurii și crocanți, sunt o alternativă grozavă la cartofii prăjiți în mod tradițional. Sunt mai puțin calorici, dar la fel de gustosi. Se potrivesc perfect ca garnitură pentru prânz sau ca o gustare independentă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 6 Bucată Cartofi
- 2 linguri Ulei vegetal
- 1 ciupitură Sol
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Încălziți cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Pasul
Curățați cartofii și tăiați-i în bețe de aproximativ 1 cm grosime.
3. Pasul
Aranjează cartofii pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.
4. Pasul
Prăjește cartofii în ulei, presară cu sare.
5. Pasul
Coaceți timp de aproximativ 40 de minute, până când cartofii prăjiți devin aurii și crocanți.
6. Pasul
Servește-l fierbinte.