PUBLICITATE

Sursa :: johnnychencomau from Getty Images

Cartofi prăjiți la cuptor

Cartofii prăjiți la cuptor, aurii și crocanți, sunt o alternativă grozavă la cartofii prăjiți în mod tradițional. Sunt mai puțin calorici, dar la fel de gustosi. Se potrivesc perfect ca garnitură pentru prânz sau ca o gustare independentă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 6 Bucată Cartofi Adăugat la
  • 2 linguri Ulei vegetal Adăugat la
  • 1 ciupitură Sol Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 200 de grade Celsius.

2. Pasul

Curățați cartofii și tăiați-i în bețe de aproximativ 1 cm grosime.

3. Pasul

Aranjează cartofii pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.

4. Pasul

Prăjește cartofii în ulei, presară cu sare.

5. Pasul

Coaceți timp de aproximativ 40 de minute, până când cartofii prăjiți devin aurii și crocanți.

6. Pasul

Servește-l fierbinte.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou