Sursa :: Pixabay: Hans
Cea mai bună supă de creveți
Esența acestui fel de mâncare sunt ingredientele simple și aromele care amintesc de mare. În mod tradițional, este o masă comună în aer liber, menită să fie devorată la o masă de picnic de către prieteni și familie, cu totul plină de arome, sărată de la mare și implorând o băutură rece în apropiere.
Ingrediente
- 5 sferturi de apă
- 1 sticlă De bere (opțional)
- 2 saci De condimente pentru fiertură de crab
- 2 linguri De sos picant
- 4 frunze de dafin
- 2 Lămâi, tăiate în jumătate
- 2 lire sterline De cartofi noi
- 2 Ceapă mare, tăiată în patru
- 2 lire sterline De cârnați afumați, tăiați în bucăți de 5 cm
- 8 urechi De porumb, tăiat în două, transversal
- 4 lire sterline De creveți proaspeți, mari, fără coajă
- Condimente Old Bay (opțional)
Ultimele broșuri
Procedura
Luați o oală mare, apoi combinați apa, berea (adăugați bere dacă preferați să aveți o ușoară aromă de malț, dacă nu, rămâneți doar la apă), condimentele pentru fierberea crabului, sosul picant, frunzele de dafin și lămâile. Nu uitați, picantul provine de la sosul picant și de la condimentele pentru fierberea crabului, așa că ajustați în funcție de preferințele dumneavoastră.
Aduceți amestecul de apă la fierbere la foc mare. Pregătirea unui bulion aromat este crucială; este ceea ce încorsetează cartofii și porumbul cu un gust de neuitat.
Adăugați cartofii, acoperiți oala și gătiți timp de aproximativ 10 minute. Aici, nu uitați să nu fierbeți prea mult cartofii.
Adăugați ceapa și cârnații, lăsați-le să se gătească încă 10 minute sau până când cartofii sunt moi. Nu aruncați pur și simplu ceapa în oală, scufundați-o încet pentru a-i păstra straturile care altfel se pot separa în bulionul clocotit.
Adăugați porumbul în acest amestec, gătindu-l încă 5 minute.
Se adaugă creveții. Gătiți până când devin roz, în general între 3 și 5 minute. Aveți grijă să nu gătiți prea mult creveții, aceștia se pot transforma rapid din suculenți în gumați.
Se scurge fiertura. Se presară cu puțin Old Bay Seasoning deasupra, acest lucru este opțional, dar oferă un strat suplimentar de aromă.
Serviți acest Low Country Boil fierbinte și aburind, alături de unt topit, câteva felii de lămâie și o mulțime de șervețele.