Sursa :: Pixabay : congerdesign
Cea mai bună tigaie italiană pentru tortellini
Tigaia tortellini este una dintre preferatele mele și ale familiei mele. Am făcut acest fel de mâncare italiană de mai multe ori și întotdeauna atinge punctul dulce între confort și aromă. Cu această rețetă, mă asigur că toată lumea de la masă este satisfăcută și mai vrea. Cea mai bună parte la acest fel de mâncare este că este super ușor și rapid de preparat, ceea ce o face o rețetă perfectă pentru o cină în timpul săptămânii.
Ingrediente
- 500 g Tortellini (aromă la alegere)
- 2 paprika (diferite culori)
- 1 ceapă
- 2 căței de usturoi
- 200 g roșii cherry
- 2 Lingură ulei de măsline
- sare și piper după gust
- 150 g Mini bile de mozzarella
- O mână de frunze de busuioc proaspăt
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru a pregăti tigaia italiană de tortellini, mai întâi se toacă ceapa și usturoiul. Atunci când folosiți usturoi, recomand întotdeauna să îl zdrobiți mai întâi și apoi să îl tocați pentru a elibera cât mai multă aromă.
Se taie ardeii și roșiile în bucăți de mărimea unei mușcături. Dimensiunea este, desigur, o chestiune de gust, dar eu prefer bucățile mai mici, deoarece se gătesc mai repede și se amestecă bine cu tortellini.
Puneți o tigaie mare cu uleiul de măsline la foc mediu. Odată ce uleiul este încins - ar trebui să strălucească puțin, dar nu să fumege - adăugați ceapa și usturoiul.
După ce ceapa este translucidă, adăugați ardeii și prăjiți timp de aproximativ 5 minute până se înmoaie.
Adăugați tortellini și roșiile și prăjiți încă 5-7 minute, amestecând constant. Tortellini ar trebui să fie, de asemenea, puțin crocante la exterior - o necesitate absolută pentru mine!
Se condimentează cu sare și piper, se adaugă mini bilele de mozzarella și se amestecă bine până când brânza se topește puțin.
Se ia tigaia cu tortellini italienești gustoase de pe foc și se ornează cu busuioc proaspăt.