Chec aperitiv cu șuncă și cașcaval - Deliciul petrecerii!
Checul aperitiv este un preparat perfect pentru petreceri sau orice alt eveniment special. Acesta este făcut cu șuncă și cașcaval, care îi dau un gust savuros și o aromă delicioasă. Este ușor de pregătit și poate fi servit ca aperitiv sau gustare.
Ingrediente
- 2 căni făină
- 1 linguriță praf de copt
- 1⁄2 linguriță sare
- 1⁄2 cană ulei de măsline
- 1⁄2 cană lapte
- 3 ou
- 1 cană cașcaval ras
- 1⁄2 cană șuncă tăiată cubulețe
- 1 lingură busuioc uscat
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și ungeți o formă de chec cu ulei sau unt. Într-un bol, amestecați făina, praful de copt și sarea.
Sursa :: Youtube
În alt bol, bateți ouăle și adăugați uleiul de măsline și laptele. Amestecați bine.
Sursa :: Youtube
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ou și amestecați până când obțineți o compoziție omogenă.
Sursa :: Youtube
Adăugați cașcavalul ras, șunca și busuiocul uscat. Amestecați bine.
Sursa :: Youtube
Turnați amestecul în formă de chec pregătită.
Sursa :: Youtube
Coaceți checul timp de aproximativ 40-45 de minute sau până când este rumenit și un test cu scobitoarea iese curat.
Sursa :: Youtube