PUBLICITATE

Cheesecake cu castane

Un cheesecake excelent, care este o combinație de gust cremos de brânză și castane. Această rețetă este ideală pentru toate sărbătorile și petrecerile.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Corp

  • 200 g biscuiți Adăugat la
  • 100 g Unt de topit Adăugat la

Conținut

  • 500 g brânză moale Adăugat la
  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 3 ks Ouă mari Adăugat la
  • 200 g piure de castane Adăugat la
  • 2 ks zahăr vanilat Adăugat la

Glazură

  • 100 g ciocolată pentru gătit Adăugat la
  • 50 g unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Mai întâi pregătiți crusta. Zdrobiți biscuiții și amestecați-i cu untul topit. Întindeți amestecul pe fundul formei și coaceți timp de 10 minute la o temperatură de 180 °C.

2. Pasul

Între timp, pregătiți umplutura. Amestecați brânza moale cu zahărul și zahărul vanilat. Apoi adăugați treptat ouăle. La sfârșit adăugați piureul de castane.

3. Pasul

Răspândiți umplutura pe blatul copt și coaceți încă 60 de minute la o temperatură de 160 ° C. Apoi lăsați cheesecake-ul să se răcească.

4. Pasul

La final, pregătiți glazura. Topiți ciocolata cu unt și întindeți glazura pe cheesecake-ul răcit. Înainte de servire, lăsați cheesecake-ul în frigider cel puțin 2 ore.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou