Cheesecake cu castane
Un cheesecake excelent, care este o combinație de gust cremos de brânză și castane. Această rețetă este ideală pentru toate sărbătorile și petrecerile.
Ingrediente
Corp
- 200 g biscuiți
- 100 g Unt de topit
Conținut
- 500 g brânză moale
- 200 g zahăr
- 3 ks Ouă mari
- 200 g piure de castane
- 2 ks zahăr vanilat
Glazură
- 100 g ciocolată pentru gătit
- 50 g unt
Ultimele broșuri
Procedura
Mai întâi pregătiți crusta. Zdrobiți biscuiții și amestecați-i cu untul topit. Întindeți amestecul pe fundul formei și coaceți timp de 10 minute la o temperatură de 180 °C.
Între timp, pregătiți umplutura. Amestecați brânza moale cu zahărul și zahărul vanilat. Apoi adăugați treptat ouăle. La sfârșit adăugați piureul de castane.
Răspândiți umplutura pe blatul copt și coaceți încă 60 de minute la o temperatură de 160 ° C. Apoi lăsați cheesecake-ul să se răcească.
La final, pregătiți glazura. Topiți ciocolata cu unt și întindeți glazura pe cheesecake-ul răcit. Înainte de servire, lăsați cheesecake-ul în frigider cel puțin 2 ore.