PUBLICITATE

Sursa :: nata_vkusidey from Getty Images

Cheesecake cu ciocolată și mascarpone

Această rețetă de cheesecake cu ciocolată și mascarpone este absolut irezistibilă pentru iubitorii de ciocolată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Piele

  • 200 grame biscuiți digestivi Adăugat la
  • 100 grame unt nesărat Adăugat la

Conținut

  • 500 grame mascarpone Adăugat la
  • 200 grame ciocolată neagră Adăugat la
  • 100 grame zahăr granulat Adăugat la
  • 4 Ouă mari Adăugat la

Altele

  • Ciocolată pentru turnare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Zdrobiți biscuiții și topiți untul.

2. Pasul

Amestecați biscuiții cu unt și formați aluatul pe fundul formei.

3. Pasul

Umplutura: topiți ciocolata în baie de apă.

4. Pasul

Amestecați mascarpone, zahăr și ouă.

5. Pasul

Adăugați ciocolata topită și amestecați bine.

6. Pasul

Se toarnă compoziția peste aluat și se coace cheesecake-ul cu ciocolată și mascarpone timp de 60 de minute la 180 de grade.

7. Pasul

După coacere, îl stropim cu ciocolată.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou