PUBLICITATE
Sursa :: nata_vkusidey from Getty Images
Cheesecake cu ciocolată și mascarpone
Această rețetă de cheesecake cu ciocolată și mascarpone este absolut irezistibilă pentru iubitorii de ciocolată.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Piele
- 200 grame biscuiți digestivi
- 100 grame unt nesărat
Conținut
- 500 grame mascarpone
- 200 grame ciocolată neagră
- 100 grame zahăr granulat
- 4 Ouă mari
Altele
- Ciocolată pentru turnare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Zdrobiți biscuiții și topiți untul.
2. Pasul
Amestecați biscuiții cu unt și formați aluatul pe fundul formei.
3. Pasul
Umplutura: topiți ciocolata în baie de apă.
4. Pasul
Amestecați mascarpone, zahăr și ouă.
5. Pasul
Adăugați ciocolata topită și amestecați bine.
6. Pasul
Se toarnă compoziția peste aluat și se coace cheesecake-ul cu ciocolată și mascarpone timp de 60 de minute la 180 de grade.
7. Pasul
După coacere, îl stropim cu ciocolată.