:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/8cFGj2YJ8y2MyrHtZ0sf/798d86836013d9f26e5c0b563c8a99.jpeg)
Chiftele delicioase de carne cu ierburi aromate
Aceste chiftele sunt o combinație perfectă de carne de vită și porc, arome de ierburi proaspete și condimente aromate. Sunt perfecte pentru o cină rapidă sau o gustare delicioasă.
Ingrediente
- 500 g carne tocata vită și porc
- 1 ceapă medie tocată
- 2 căței usturoi tocați
- 1 ou
- 2 linguri pesmet
- 1 lingură ierburi aromate pătrunjel cimbru rozmarin
- 1 linguriță sare
- 1⁄2 linguriță piper negru măcinat
- 2 linguri ulei
Ultimele broșuri
Procedura
Într-un castron mare, combinați carnea tocată, ceapa, usturoiul, oul, pesmetul, ierburile aromate, sarea și piperul. Amestecați bine până când toate ingredientele sunt bine încorporate.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/8cFGj2YJ8y2MyrHtZ0sf/96904b3cd1c7f1036857c0a74a75fb.jpeg)
Sursa :: Youtube
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Formați chiftele din amestecul de carne, aproximativ de mărimea unei mingi de golf.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/8cFGj2YJ8y2MyrHtZ0sf/a0b50b29b612182664aa5a82c84f87.jpeg)
Sursa :: Youtube
Prăjiți chiftelele în uleiul încins, întorcându-le periodic, timp de 10-12 minute sau până când sunt rumene pe toate părțile și gătite complet în interior. Scoateți chiftelele din tigaie și puneți-le pe un șervețel de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/8cFGj2YJ8y2MyrHtZ0sf/1469aaff8ce78d3ad93500a705f8f0.jpeg)
Sursa :: Youtube