PUBLICITATE

Sursa :: bit245 from Getty Images

Chifteluțe de dovlecei coapte în cuptor

Aceste chifteluțe de dovlecei coapte în cuptor sunt o alternativă excelentă la tradiționalele chifteluțe de carne. Dovleceii conferă chifteluțelor un gust delicat și proaspăt, fiind ușor de digerat și potrivite pentru vegetarieni. Sunt grozave ca fel principal sau ca garnitură la carne.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 ks dovlecei Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks ou Adăugat la
  • 100 g pesmet Adăugat la
  • 100 g parmezan Adăugat la
  • 1 Articolul sare Adăugat la
  • 1 Articolul piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Radeți dovlecelul grosier și sărați-l. Lăsați-l să stea 15 minute, apoi stoarceți dovlecelul pentru a îndepărta apa în exces.

2. Pasul

Tăiați ceapa mărunt și prăjiți-o în tigaie până devine aurie.

3. Pasul

Adăugați dovlecelul, ceapa prăjită, ouăle, pesmetul, parmezanul ras, sarea și piperul negru măcinat. Amestecați bine totul, astfel încât ingredientele să se combine.

4. Pasul

Încălziți cuptorul la 180 de grade. Formați chifteluțe din aluat și așezați-le pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coaceți timp de aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc.

5. Pasul

Serviți cald cu garnitura preferată sau cu salată.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou