Sursa :: bit245 from Getty Images
Chifteluțe de dovlecei coapte în cuptor
Aceste chifteluțe de dovlecei coapte în cuptor sunt o alternativă excelentă la tradiționalele chifteluțe de carne. Dovleceii conferă chifteluțelor un gust delicat și proaspăt, fiind ușor de digerat și potrivite pentru vegetarieni. Sunt grozave ca fel principal sau ca garnitură la carne.
Ingrediente
- 2 ks dovlecei
- 1 ks The Onion
- 2 ks ou
- 100 g pesmet
- 100 g parmezan
- 1 Articolul sare
- 1 Articolul piper negru măcinat
Ultimele broșuri
Procedura
Radeți dovlecelul grosier și sărați-l. Lăsați-l să stea 15 minute, apoi stoarceți dovlecelul pentru a îndepărta apa în exces.
Tăiați ceapa mărunt și prăjiți-o în tigaie până devine aurie.
Adăugați dovlecelul, ceapa prăjită, ouăle, pesmetul, parmezanul ras, sarea și piperul negru măcinat. Amestecați bine totul, astfel încât ingredientele să se combine.
Încălziți cuptorul la 180 de grade. Formați chifteluțe din aluat și așezați-le pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coaceți timp de aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc.
Serviți cald cu garnitura preferată sau cu salată.