PUBLICITATE
Sursa :: ArxOnt from Getty Images Pro
Ciocolată Brownies
Rețeta de brownies de ciocolată, potrivite pentru orice ocazie.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
16
- 185 g Unt
- 185 g Ciocolată închisă
- 3 Bucăți De ouă mari
- 275 g Zahăr cristal
- 85 g făină albă
- 40 g Cacau
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Topiți untul și ciocolata într-un bol deasupra aburilor și amestecați bine.
2. Pasul
Într-un alt bol, bateți ouăle cu zahărul până se formează spumă. În spumă, adăugați treptat, amestecând constant, ciocolata topită cu unt.
3. Pasul
Cerniți amestecul printr-o sită pentru a elimina eventualele cocoloașe. Apoi adăugați făina și cacao. Amestecați totul bine.
4. Pasul
Turnați frecvent în forma acoperită cu hârtie de copt și coaceți în cuptor aproximativ 25 de minute.
5. Pasul
Lăsați brownie-urile de ciocolată să se răcească.