PUBLICITATE

Sursa :: ArxOnt from Getty Images Pro

Ciocolată Brownies

Rețeta de brownies de ciocolată, potrivite pentru orice ocazie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
16
  • 185 g Unt Adăugat la
  • 185 g Ciocolată închisă Adăugat la
  • 3 Bucăți De ouă mari Adăugat la
  • 275 g Zahăr cristal Adăugat la
  • 85 g făină albă Adăugat la
  • 40 g Cacau Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Topiți untul și ciocolata într-un bol deasupra aburilor și amestecați bine.

2. Pasul

Într-un alt bol, bateți ouăle cu zahărul până se formează spumă. În spumă, adăugați treptat, amestecând constant, ciocolata topită cu unt.

3. Pasul

Cerniți amestecul printr-o sită pentru a elimina eventualele cocoloașe. Apoi adăugați făina și cacao. Amestecați totul bine.

4. Pasul

Turnați frecvent în forma acoperită cu hârtie de copt și coaceți în cuptor aproximativ 25 de minute.

5. Pasul

Lăsați brownie-urile de ciocolată să se răcească.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou