PUBLICITATE
Cireșe clătită cu un topping de migdale

Cireșe clătită cu un topping de migdale

Cea mai bună clătită de cireșe pe care ai mâncat-o vreodată 😍😁🍒

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20

Ingrediente

  • 6 Ouă L ch Adăugat la
  • 280 g Făină semigrosieră Adăugat la
  • 280 g De zahar cristal Adăugat la
  • 1 plinuță Pulbere Adăugat la
  • Pinch Pământ Adăugat la
  • 100 ml ulei Adăugat la
  • 100 ml Apă Adăugat la
  • Pinch vanilie adevărată Adăugat la
  • multe Cireșe Adăugat la

Toping de migdale

  • 100 g migdale măcinate Adăugat la
  • 2 linguri făină albă Adăugat la
  • 50 g Zahăr Adăugat la
  • 50 g Unelte Adăugat la
  • Ciupire nucșoară rasă Adăugat la
  • Pinch vanilie adevărată Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Pe o tavă mare.

2. Pasul

Separam gălbenușurile de albușuri. Bătuți albușurile cu un vârf de sare. Batem gălbenușurile cu zahăr până se fac spumă și adăugăm treptat apa cu ulei și făină cu praf de copt și vanilie.

3. Pasul

La amestecul de gălbenușuri, incorporăm ușor albușurile. Turnăm aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Îndepărtăm sâmburii cireșelor și le așezăm pe aluat.

4. Pasul

Almond topping: amestecăm untul la temperatura camerei cu migdale măcinate, cu făină, zahăr, vanilie și cu nucșoară și presărăm pe clătita noastră.

5. Pasul

Coacem la 200 de grade până se rumenește.

6. Pasul

Poftă bună🍒

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou