PUBLICITATE
Cireșe clătită cu un topping de migdale
Cea mai bună clătită de cireșe pe care ai mâncat-o vreodată 😍😁🍒
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
20
Ingrediente
- 6 Ouă L ch
- 280 g Făină semigrosieră
- 280 g De zahar cristal
- 1 plinuță Pulbere
- Pinch Pământ
- 100 ml ulei
- 100 ml Apă
- Pinch vanilie adevărată
- multe Cireșe
Toping de migdale
- 100 g migdale măcinate
- 2 linguri făină albă
- 50 g Zahăr
- 50 g Unelte
- Ciupire nucșoară rasă
- Pinch vanilie adevărată
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Pe o tavă mare.
2. Pasul
Separam gălbenușurile de albușuri. Bătuți albușurile cu un vârf de sare. Batem gălbenușurile cu zahăr până se fac spumă și adăugăm treptat apa cu ulei și făină cu praf de copt și vanilie.
3. Pasul
La amestecul de gălbenușuri, incorporăm ușor albușurile. Turnăm aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Îndepărtăm sâmburii cireșelor și le așezăm pe aluat.
4. Pasul
Almond topping: amestecăm untul la temperatura camerei cu migdale măcinate, cu făină, zahăr, vanilie și cu nucșoară și presărăm pe clătita noastră.
5. Pasul
Coacem la 200 de grade până se rumenește.
6. Pasul
Poftă bună🍒