PUBLICITATE
Sursa :: cislander from Getty Images Signature
Ciuperci în cremă
Ciupercile pe smântână sunt un fel de mâncare cehă clasică, ideală pentru a se încălzi în perioadele mai reci ale anului. Este simplu de preparat și are un gust deosebit.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g Ciuperci
- 2 ks The Onion
- 2 Linguri Unt
- 4 Linguri Făină netedă
- 300 ml Cremă de gătit
- sare
- piper negru măcinat
- Măsline (după caz)
- Pătrunjel pentru servire
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Mai întâi, curățați ciupercile, tăiați ceapa felii și tocați-o mărunt.
2. Pasul
Se încălzește untul într-o tigaie și se sotează ceapa până devine aurie.
3. Pasul
Adăugați ciupercile tăiate felii în unt și sotați-le până când devin aurii.
4. Pasul
Se adaugă făina în ciuperci și ceapă, se amestecă și se lasă să devină transparentă pentru scurt timp.
5. Pasul
Se toarnă smântâna și se fierbe la foc mic timp de aproximativ 15 minute, până când sosul se îngroașă.
6. Pasul
Se asezonează sosul cu sare și piper.
7. Pasul
Se presară cu pătrunjel proaspăt înainte de servire.