PUBLICITATE

Clătite fără gluten şi fără lapte

O rețetă simplă pentru prepararea clătitelor fără gluten și fără a utiliza lapte. Aceste clătite sunt excelente pentru oamenii care sunt intoleranți la gluten sau lactoză.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 200 g Făină fără gluten Adăugat la
  • 500 ml apă Adăugat la
  • 3 ks ou Adăugat la
  • 1 g sare Adăugat la
  • 30 ml ulei vegetal Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Într-un castron, amestecați făina fără gluten, apa, ouăle, sarea și uleiul vegetal până devine neted.

2. Pasul

În tigaia încălzită ușor, faceți clătite subțiri și prăjiți-le pe ambele părți până devin aurii.

3. Pasul

Serviți clătitele gata preparate cu umplutura preferată.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou