PUBLICITATE
Clătite fără gluten
Fac această rețetă în mod regulat, deoarece avem un celiac acasă. Aceste clătite fără gluten au funcționat bine pentru noi și sunt una dintre mesele noastre preferate.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 150 g Făină fără gluten
- 350 ml Lapte
- 1 ks ou
- 1 ro Zahăr
- un vârf de cuțit de sare
- Unt pentru a unge tava
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Într-un bol mic, amestecați făina fără gluten, sarea și zahărul.
2. Pasul
Într-un alt castron, bateți oul cu laptele.
3. Pasul
Adăugați încet amestecul de lapte și ouă în făină și amestecați cu un tel pentru a forma un aluat.
4. Pasul
Se preîncălzește o tigaie la foc mediu-mare și se unge cu unt.
5. Pasul
Cu ajutorul unui polonic, se ia aluatul și se toarnă în tavă și se coc treptat aceste clătite perfecte fără gluten.