PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay : 5598375

Coaceți croissante cu cremă în doar 20 de minute

Semilunele de budincă sunt un adevărat deliciu. Le-am făcut de Crăciunul trecut și au fost un mare succes în familie. Sunt ușor de făcut și durează doar 20 de minute. Sunt umede, dulci și absolut irezistibile. Vă recomand să încercați această rețetă - cu siguranță nu veți fi dezamăgiți!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
15
  • 200 Gram făină Adăugat la
  • 80 Gram zahăr Adăugat la
  • 1 Pachet zahăr vanilat Adăugat la
  • 2 gălbenuș Adăugat la
  • 150 g Unt (moale) Adăugat la
  • 1 Pachet pudră de cremă de vanilie Adăugat la
  • 50 Gram zahăr de cofetărie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Pentru a coace rețeta de pudră de cremă, preîncălziți cuptorul la 180°C (căldură superioară/inferioară). Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt. Verificați temperatura exactă cu un termometru de cuptor pentru a vă asigura că cuptorul dvs. nu este prea cald sau prea rece.

2. Pasul

Într-un castron mare, se amestecă împreună făina, zahărul, zahărul vanilat și praful de cremă.

3. Pasul

Se adaugă untul înmuiat și gălbenușurile de ou și se amestecă bine. Îmi place să folosesc un mixer electric de mână pentru a mă asigura că totul este bine amestecat.

4. Pasul

Se formează o bilă din aluat, se înfășoară în folie alimentară și se pune la frigider pentru aproximativ 15 minute.

5. Pasul

Acum modelează aluatul răcit în croissante mici și întinde-le uniform pe tava de copt pregătită.

6. Pasul

Se coc în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 10-12 minute, până când au căpătat o culoare frumoasă și aurie. Supravegheați-le atent începând cu minutul 10 pentru a vă asigura că nu se ard.

7. Pasul

Se lasă croissantele cu cremă să se răcească puțin și se pudrează cu zahăr pudră.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou