PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť

Cornete de pizza

Cornetele de pizza sunt o alternativă delicioasă și rapidă la pizza tradițională. Sunt ideale pentru petreceri, prânzuri sau cine.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

Adesea

  • 300 g făină simplă specială Adăugat la
  • 1 cub Drojdie Adăugat la
  • 1 linguriță zahăr Adăugat la
  • 1 linguriță Sare Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
  • 200 ml Apă caldă Adăugat la

Umplutura

  • 200 g Branza mozzarella razuita Adăugat la
  • 100 g salam Adăugat la
  • 2 ro smântână acră Adăugat la
  • 1 ks roșie Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 1 linguriță oregano Adăugat la
  • Porumb Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200°C. Într-un bol mare amestecați făina, drojdia, zahărul și sarea. Adăugați uleiul de măsline și încorporați treptat apa caldă, până când obțineți un aluat neted. Lăsați aluatul la loc cald să crească timp de 15 minute.

2. Pasul

Între timp, pregătește umplutura. Tăiați salamul, roșiile și ceapa în bucăți mici. Amestecați mozzarella rasă cu salam, roșii, ceapă, smântână acră, porumb și oregano.

3. Pasul

Foița de aluat o tăiem în triunghiuri. Pe partea largă a triunghiurilor punem umplutura și le înfășurăm în formă de corn.

4. Pasul

Așezați cornurile de pizza pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 - 15 minute, sau până când devin auriu. Lăsați cornurile de pizza să se răcească puțin înainte de servire.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou