PUBLICITATE
Sursa :: FB: Zákusky - koláčiky a dobré jedlo.
Cotlet de porc la cuptor cu piersici
Cotletul de porc la cuptor cu piersici este un fel de mâncare ideal ca fel principal pentru ocazii speciale. Acest preparat combină aromele excelente ale cărnii de porc, piersici și brânză.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ingredientele principale
- 800 grame Cotlet de porc
- 2 Bucăți Piersică
Alte ingrediente
- 200 grame Unelte ## funcții spațiu de nume funcții { // Salvati textul tradus tipul save_translation = (_: { text: string, }) => orice; } // spațiu de nume funcții
- 50 grame unt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Încălziți cuptorul la 180 °C. Condimentați carnea de porc, apoi coaceți-o în cuptor timp de 30 de minute.
2. Pasul
În timp ce coastele de porc se coc, cojiți piersicile, scoateți sâmburii și tăiați-le în felii.
3. Pasul
După 30 de minute, scoateți friptura de porc din cuptor și adăugați felii de piersici deasupra.
4. Pasul
Adăugați brânză deasupra cotletei de porc și a piersicilor.
5. Pasul
Puneți carnea înapoi în cuptor și coaceți încă 30 de minute sau până când brânza nu se topește.