PUBLICITATE

Sursa :: FB: 1000 pomysłów na obiad i nie tylko

Cotlete tocate din cuptor

Cotletele tocate la cuptor sunt unul dintre acele feluri de mâncare care îmi ies întotdeauna bine. Este unul dintre acele feluri de mâncare pe care le fac atunci când am poftă de ceva delicios, dar nu vreau să stau toată ziua în bucătărie. Sunt perfecte pentru cină, dar și pentru un prânz rapid, pentru sandvișuri sau pentru petrecerea unui prieten.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Carne tocată Adăugat la
  • 1 buc ceapă mare Adăugat la
  • 3 dinți Usturoi Adăugat la
  • 1 St Ou Adăugat la
  • 3 linguri Pesmet Adăugat la
  • Sare după gust Adăugat la
  • Piper după gust Adăugat la
  • 1 lingură Ulei pentru a unge vasul Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Începem prin a pregăti toate ingredientele. Se curăță și se taie mărunt ceapa și usturoiul.

2. Pasul

Se amestecă într-un castron mare carnea tocată, ceapa și usturoiul tocate, oul și pesmetul. Adăugați sare și piper după gust și amestecați totul bine.

3. Pasul

Se formează cotlete din amestecul pregătit. Nu uitați că nu trebuie să fie prea groase, pentru a se găti uniform.

4. Pasul

Se unge o tavă de copt cu ulei și se așază cotletele pe ea.

5. Pasul

Se coace în cuptor timp de aproximativ 30 de minute la 180°C.

6. Pasul

Se servește fierbinte, de preferință cu garniturile preferate.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou