PUBLICITATE
Cremă de dovlecei cu parmezan
Și supa de dovlecei poate fi delicioasă
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 dovlecei
- 1 ks The Onion
- 2 ks Cartofi
- 150 g mazăre congelată
- 3 căței de usturoi
- Amestec colorat de condimente
- ulei de măsline
- Bulion de legume
- 120 ml Frisca pentru bătut
- răzuit parmezan
- crutoane
- nucșoară
- sare și piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Ceapa tocata marunt o prajim in putin ulei de masline.
2. Pasul
Curățăm dovlecelul și îl dăm pe răzătoare, obținând niște fâșii mai groase. Adăugăm la ceapă împreună cu mazăre, usturoiul presat și cartofii tăiați cuburi.
3. Pasul
Turnăm toate cu supă astfel încât toate legumele să fie acoperite cu apă și lăsăm să fiarbă. Sărăm, condimentăm cu nucșoară, condimente, vegeta și lăsăm să fiarbă.
4. Pasul
Legumele fierte făcute se mixează cu un mixer de imersiune, adăugăm smântână pentru frișcă și lăsăm să fiarbă împreună. La sfârșit, condimentăm după necesitate cu un amestec de mirodenii și servim cu crutoane și parmezan ras.