PUBLICITATE
Cremă de dovlecei cu parmezan

Cremă de dovlecei cu parmezan

Și supa de dovlecei poate fi delicioasă

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 dovlecei Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks Cartofi Adăugat la
  • 150 g mazăre congelată Adăugat la
  • 3 căței de usturoi Adăugat la
  • Amestec colorat de condimente Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • Bulion de legume Adăugat la
  • 120 ml Frisca pentru bătut Adăugat la
  • răzuit parmezan Adăugat la
  • crutoane Adăugat la
  • nucșoară Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Ceapa tocata marunt o prajim in putin ulei de masline.

2. Pasul

Curățăm dovlecelul și îl dăm pe răzătoare, obținând niște fâșii mai groase. Adăugăm la ceapă împreună cu mazăre, usturoiul presat și cartofii tăiați cuburi.

3. Pasul

Turnăm toate cu supă astfel încât toate legumele să fie acoperite cu apă și lăsăm să fiarbă. Sărăm, condimentăm cu nucșoară, condimente, vegeta și lăsăm să fiarbă.

4. Pasul

Legumele fierte făcute se mixează cu un mixer de imersiune, adăugăm smântână pentru frișcă și lăsăm să fiarbă împreună. La sfârșit, condimentăm după necesitate cu un amestec de mirodenii și servim cu crutoane și parmezan ras.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou