Sursa :: somatuscani from Canva
Cremă de morcovi
Această rețetă delicioasă și gustoasă de cremă de morcovi din morcovi a devenit una dintre preferatele mele. Nu numai că supa este delicioasă la gust, dar o apreciez și pentru simplitatea și pregătirea rapidă.
Ingrediente
- 500 g Morcovi
- 1 bucată ceapă mare
- 2 Cuișoare Usturoi
- 1 Linguri Ulei de măsline
- 800 ml Bulion de legume
- sare și piper
Ultimele broșuri
Procedura
În primul rând, pregătiți ingredientele. Decojiți morcovii și tăiați-i în bucăți mai mici. Tăiați mărunt ceapa și usturoiul.
Se încălzește uleiul de măsline într-o oală și se prăjește ceapa și usturoiul. De fapt, formăm baza supei. Ceapa trebuie sotată până când începe să se rumenească ușor, acest lucru îi va da aroma potrivită.
Se adaugă morcovii tăiați felii și se prăjesc și ei. Lăsați morcovii în tigaie până când se înmoaie.
Apoi se toarnă bulionul de legume peste morcovi și se fierb timp de aproximativ 20 de minute, până se înmoaie.
După ce morcovii sunt moi, se amestecă supa cu un blender de imersie până la omogenizare. Dacă vă place o consistență mai groasă, adăugați mai puțină apă. Apoi, asezonați cu sare și piper.