PUBLICITATE

Sursa :: somatuscani from Canva

Cremă de morcovi

Această rețetă delicioasă și gustoasă de cremă de morcovi din morcovi a devenit una dintre preferatele mele. Nu numai că supa este delicioasă la gust, dar o apreciez și pentru simplitatea și pregătirea rapidă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Morcovi Adăugat la
  • 1 bucată ceapă mare Adăugat la
  • 2 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 Linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 800 ml Bulion de legume Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

În primul rând, pregătiți ingredientele. Decojiți morcovii și tăiați-i în bucăți mai mici. Tăiați mărunt ceapa și usturoiul.

2. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o oală și se prăjește ceapa și usturoiul. De fapt, formăm baza supei. Ceapa trebuie sotată până când începe să se rumenească ușor, acest lucru îi va da aroma potrivită.

3. Pasul

Se adaugă morcovii tăiați felii și se prăjesc și ei. Lăsați morcovii în tigaie până când se înmoaie.

4. Pasul

Apoi se toarnă bulionul de legume peste morcovi și se fierb timp de aproximativ 20 de minute, până se înmoaie.

5. Pasul

După ce morcovii sunt moi, se amestecă supa cu un blender de imersie până la omogenizare. Dacă vă place o consistență mai groasă, adăugați mai puțină apă. Apoi, asezonați cu sare și piper.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou