PUBLICITATE
Cuiburi de viespe

Cuiburi de viespe

Acest aluat dospit este foarte ușor de manevrat. Aluatul este elastic precum plastelina.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Ingrediente

  • 500 g făină albă Adăugat la
  • Pinch Unelete Adăugat la
  • 10 g Drojdie uscată Adăugat la
  • 80 g Zahăr Adăugat la
  • 75 g Unt Adăugat la
  • 200 ml lapte călduț Adăugat la

2 ouă Umplutură

  • 130 g Zahăr Adăugat la
  • 20 g Miezul de scorțișoară din Ceylon Adăugat la
  • 100 g Unt Adăugat la
  • 100 g Nuci de Pară Adăugat la

Crema după coacere

  • 250 g mascarpone Adăugat la
  • 30 g De zahăr pudră sau după gust Adăugat la
  • 150 vanilie G iaurt grecesc grăsime Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Ouale și untul ar trebui să aibă temperatura camerei.

2. Pasul

Încălzim laptele. Spargem ouăle și le punem într-un bol. Adăugăm zahăr și un vârf de sare, amestecăm cu un tel. Adăugăm untul moale și-l batem împreună cu amestecul de ouă și zahăr. Adăugăm lapte cald, amestecăm. Amestecăm făina cu drojdia. Adăugăm încet făina cu drojdia în amestecul lichid. Cu ajutorul unui mixer, frământăm un aluat neted și elastic. Aluatul nu trebuie să fie lipicios. Îl acoperim cu folie sau un ștergar și-l lăsăm la loc cald să crească aproximativ 1 oră.

3. Pasul

# Unelte ## funcții namespace funcții { // Salvați textul tradus type salveaza_traducerea = (_: { text: string, }) => any; } // namespace funcții

4. Pasul

Untul topit (sau topit) il amestecam cu scortisoara si cu zahar. Taiem nucile in bucatele mici.

5. Pasul

Aluatul dospit il intindem (noi doar l-am intins cu mana) la aproximativ 0,5 cm. Il ungem cu umplutura si il presaram cu nuci. Taiem piese de aproximativ 5 cm latime (12 bucati) si le asezam pe o tava acoperita cu hartie de copt.

6. Pasul

Coacem în cuptorul încălzit la 180 ° cca 22-30 minute.

7. Pasul

Amestecăm mascarpone cu iaurt, vanilie și zahăr.

8. Pasul

După coacere, ungem cu cremă și presărăm cu nuci tocate, pistacii.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou