PUBLICITATE
Desert cu brânză de vaci și Nutella în pahare
Un desert simplu și rapid pe care îl poate face oricine.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ingrediente
- 300 g brânză de vaci fină
- 200 g cremă de brânză
- 200 g smântână acră
- 50 g Instrumente
- 40 g zahăr de cofetărie
- 60 g Gem de capsuni
- 5 lingură cacao
- biscuiți pentru copii
- banană
Glazură
- 1 ro Unelte
- 1 lingură lapte
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
25 min.
1. Pasul
Amestecăm brânză de vaci, smântână și crema de brânza împreună cu un tel.
2. Pasul
Impartim in 2 parti. Adaugam nutella in una si zahar pudra in cealalta.
3. Pasul
Punem biscuiți pe fundul cănii. Straturițăm cu partea de cremă deschisă astfel încât încă să ne rămână.
4. Pasul
Pe cremă punem banane, biscuiți și gem amestecat cu cacao. Apoi adăugăm crema întunecată, o răspândim pe toată suprafața. Peste punem iarăși banane, biscuiți și gem cu cacao. Pe vârf punem crema deschisă rămasă.
5. Pasul
Vom topi nutella cu lapte și vom amesteca un glazură netedă. Turnăm pe partea de sus a paharelor și lăsăm să se răcească.