PUBLICITATE
Sursa :: PatrikSlezak from Getty Images
Desert de fructe cu gelatină
Un desert de fructe delicios cu gelatină, care este o alegere excelentă atunci când aveți poftă de ceva dulce.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
Hull:
- 4 ks ou
- 200 g zahăr cristal
- 100 ml ulei
- 100 ml apă
- 1 ks Praf de copt
- 200 g făină simplă specială
Cremă:
- 200 ml Frișcă bătută
- 400 g smântână acră
- 250 g mascarpone
- 1 ks Gelatină
- 3 ks Spic de aur
- Compot de fructe
- 2 ks Generator
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Ne pregătim aluatul. Amestecăm gălbenușurile împreună cu zahărul cristalin.
2. Pasul
Apoi adăugăm ulei și apă.
3. Pasul
Frecvent coacem la 175°C aproximativ 20 de minute.
4. Pasul
Crem: batem smântână și adăugăm smântână acră, mascarpone și înghesuitori.
5. Pasul
Ungem aluatul cu cremă.
6. Pasul
Pe cremă punem fructe.
7. Pasul
Gelatină: umplem sucul de compot cu apă sau suc de fructe până la 800 ml.
8. Pasul
Adăugăm 3 spicuri de aur și gătim o terci gros, pe care îl lăsăm să se răcească un pic.
9. Pasul
Turnăm gelatina pe partea de sus a tortului și o lăsăm să se întărească în frigider.