PUBLICITATE
Sursa :: FB: Recepty a rady do kuchyne I.
Desert proaspăt cu budincă
Rețeta pentru un desert proaspăt cu budincă, care a devenit favoritul tuturor la noi acasă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Tort de budincă
- 1 ambalare budincă de ciocolată
- 3 bucată ouă
- 200 g zahăr
- 200 g făină simplă specială
- 1 ro cacao
Cremă din smântână gustoasă
- 2 bal Smântână pentru gustări
- 100 g zahăr de cofetărie
- 1 bucată frișcă bătută
- cacao
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Pregătiți toate ingredientele necesare.
2. Pasul
În castron, amestecați ouăle cu zahărul.
3. Pasul
Adăugați budincă și făină și amestecați bine.
4. Pasul
Împărțiți aluatul în 2 părți și adăugați cacao într-una dintre ele.
5. Pasul
Încorporați frecvent amestecul în forma unsă și acoperită cu făină.
6. Pasul
Coaceți-l în cuptorul preîncălzit la 180°C aproximativ 30 de minute.
7. Pasul
Între timp, pregătiți crema: adăugați zahărul pudră, frișca în smântână și bateți până se îngroașă.
8. Pasul
Lăsați tarta să se răcească, apoi ungeți-o cu cremă.
9. Pasul
Lăsați tarta sa se răcească cel puțin o oră în frigider înainte de servire și presărați-o cu cacao.