PUBLICITATE
Donuts sărate
Donuts în versiune sărată
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
- 100 g Brânză feta
- 2 ouă
- 100 ml Ulei de măsline Priordei Slovacia
- 200 ml iaurt alb
- 200 g făină simplă specială
- 1 ambalare Praf de copt
- sare După necesitate
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Amestecăm ouăle cu brânză feta.
2. Pasul
Apoi adăugăm ulei, iaurt alb și amestecăm.
3. Pasul
Apoi adăugăm făină și pulbere de copt și sare după necesitate. Amestecăm bine aluatul.
4. Pasul
Frecăm coaja în formele (unsă cu ulei) pentru muffins sau altele și introducem în cuptorul preîncălzit.
5. Pasul
Coacem la 170/20 de minute sau după nevoie până la aurire.
6. Pasul
Înainte de servire, putem presăra parmezan deasupra, puteți adăuga și măsline în aluat.
7. Pasul
Poftă bună!