PUBLICITATE

Sursa :: A_Lein from Getty Images

Dovleac hokaido la grătar

O rețetă simplă și gustosă de dovleac hokaido la grătar, perfectă pentru zilele calde de vară.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 bucată Dovleac Hokkaido Adăugat la
  • 4 linguri ulei de măsline Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • 1 linguriță Piper negru Adăugat la
  • 2 linguri Miere Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Curățăm dovleacul și îl tăiem.

2. Pasul

O vomăm cu ulei de măsline, o presărăm cu sare și condimente și o stropim cu miere

3. Pasul

Coaceți dovleacul aproximativ 15 minute, până când devine moale și crocant

4. Pasul

Servim dovleacul gătit cald, îl putem presăra cu ierburi tocate sau brânză, după gust.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou