PUBLICITATE
Dovlecel copt cu mozzarella
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 200 g Dovlecei
- 70 g Uneltele
- 70 g Parmezan cheddar
- 125 g mozzarella
- 1 smântână acră
- 1 ou
- proaspăt Ierburi
- sare
- Piper negru
- oregano
- ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
55 min.
1. Pasul
Am folosit o tavă de coacere de dimensiuni 21x14cm
2. Pasul
Vom unge cu ulei de măsline Priordei Slovacia.
3. Pasul
La fund, punem felii de dovlecel și deasupra feliile de mozzarella.
4. Pasul
Următoarea vine dovlecelul, îl puteți tăia în roți, benzi sau îl puteți chiar rade și stoarce.
5. Pasul
Apoi se adaugă un strat de cașcaval. Într-un bol, amestecăm oul, condimentele, ierburile și smântâna, și turnăm peste cașcaval.
6. Pasul
Ultimul strat este brânza cheddar.
7. Pasul
O introducem în cuptorul preîncălzit și coacem la 180 de grade timp de 45 de minute sau după nevoie până la aurire. Depinde de grosimea dovlecelului.
8. Pasul
În loc de dovlecel se poate folosi dovleac, cartofi dulci sau chiar și cartofi.
9. Pasul
Poftă bună!