PUBLICITATE

Dovlecel copt cu mozzarella

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 200 g Dovlecei Adăugat la
  • 70 g Uneltele Adăugat la
  • 70 g Parmezan cheddar Adăugat la
  • 125 g mozzarella Adăugat la
  • 1 smântână acră Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la
  • proaspăt Ierburi Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
  • oregano Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

55 min.
1. Pasul

Am folosit o tavă de coacere de dimensiuni 21x14cm

2. Pasul

Vom unge cu ulei de măsline Priordei Slovacia.

3. Pasul

La fund, punem felii de dovlecel și deasupra feliile de mozzarella.

4. Pasul

Următoarea vine dovlecelul, îl puteți tăia în roți, benzi sau îl puteți chiar rade și stoarce.

5. Pasul

Apoi se adaugă un strat de cașcaval. Într-un bol, amestecăm oul, condimentele, ierburile și smântâna, și turnăm peste cașcaval.

6. Pasul

Ultimul strat este brânza cheddar.

7. Pasul

O introducem în cuptorul preîncălzit și coacem la 180 de grade timp de 45 de minute sau după nevoie până la aurire. Depinde de grosimea dovlecelului.

8. Pasul

În loc de dovlecel se poate folosi dovleac, cartofi dulci sau chiar și cartofi.

9. Pasul

Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou