PUBLICITATE

Sursa :: Sedaeva from Getty Images

Dovlecel tocană de dovlecei cu legume

Rețetă pentru o tocană simplă și gustoasă de dovlecei cu legume, care merge bine cu pâine, de exemplu.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 bucată Dovlecei medii Adăugat la
  • 2 bucată Morcovi Adăugat la
  • 1 bucată Ardei Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 ro Uleiuri Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
  • Ierburi aromatice după gust (busuioc, oregano) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Mai întâi, pregătiți toate legumele. Tăiați mărunt ceapa, usturoiul, morcovii și ardeii. Tăiați dovlecelul în bucăți mai mari.

2. Pasul

Se prăjește ceapa într-o tigaie cu ulei, se adaugă ardeii tăiați mărunt, morcovii și dovleceii tăiați felii. Se prăjește totul împreună, la foc mediu, timp de aproximativ 15 minute. Legumele înăbușite trebuie să fie încă fragede, în acest fel își vor păstra aroma și vitaminele. Adăugați usturoiul, sare, piper și ierburi aromatice după gust.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou