PUBLICITATE
Sursa :: Sedaeva from Getty Images
Dovlecel tocană de dovlecei cu legume
Rețetă pentru o tocană simplă și gustoasă de dovlecei cu legume, care merge bine cu pâine, de exemplu.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 2 bucată Dovlecei medii
- 2 bucată Morcovi
- 1 bucată Ardei
- 1 bucată The Onion
- 3 cuișoare Usturoi
- 2 ro Uleiuri
- Sare, piper
- Ierburi aromatice după gust (busuioc, oregano)
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Mai întâi, pregătiți toate legumele. Tăiați mărunt ceapa, usturoiul, morcovii și ardeii. Tăiați dovlecelul în bucăți mai mari.
2. Pasul
Se prăjește ceapa într-o tigaie cu ulei, se adaugă ardeii tăiați mărunt, morcovii și dovleceii tăiați felii. Se prăjește totul împreună, la foc mediu, timp de aproximativ 15 minute. Legumele înăbușite trebuie să fie încă fragede, în acest fel își vor păstra aroma și vitaminele. Adăugați usturoiul, sare, piper și ierburi aromatice după gust.