PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Espresso Coffee Buttercream Frosting & Icing

Crema de unt de cafea este o glazură somptuoasă care adaugă un gust încântător oricărui produs de patiserie. Acest amestec dulce de unt, zahăr și espresso puternic scoate o glazură cremoasă și fină, cu o aromă intensă de cafea. Această rețetă este perfectă pentru iubitorii de cafea și este absolut uimitoare pentru glazura prăjiturilor, cupcakes sau fursecuri.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
7
  • 1 ceașcă Unt nesărat, la temperatura camerei Adăugat la
  • 312 căni zahăr pudră Adăugat la
  • 14 ceașcă Smântână de frișcă groasă Adăugat la
  • 2 tbls De pudră de espresso sau cafea tare preparată Adăugat la
  • 1 linguriță Extract de vanilie pură Adăugat la
  • Un vârf de cuțit de sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Se dizolvă pulberea de espresso sau se lasă cafeaua tare preparată să se răcească.

2. Pasul

Bateți untul la viteză medie cu ajutorul unui mixer electric până când devine omogen și cremos (aproximativ 2 minute).

3. Pasul

Reduceți viteza mixerului și adăugați treptat zahărul pudră. Se amestecă până când tot zahărul și untul sunt complet amestecate.

4. Pasul

Luați espresso sau cafeaua răcită, extractul de vanilie și smântâna, apoi turnați acest amestec în crema de unt încet, continuând să amestecați.

5. Pasul

După ce toate au fost adăugate, măriți viteza de amestecare și bateți amestecul până când devine ușor și pufos (timp de aproximativ 3-5 minute). Dacă crema de unt este prea groasă, mai adăugați un pic de smântână. Dacă este prea subțire, adăugați puțin mai mult zahăr pudră.

6. Pasul

Se adaugă un vârf de cuțit de sare sau după gust pentru a echilibra dulceața și se amestecă bine.

7. Pasul

Crema de unt de cafea este acum gata să fie folosită pentru glazurarea prăjiturilor, cupcakes sau orice altceva doriți!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou