PUBLICITATE

Sursa :: Valentyna Gupalo's Images from Canva

Felii de cartofi

Cotletele de cartofi sunt un fel de mâncare grozavă pe care o să vă placă. Gustul său delicat îi va încânta chiar și pe cei mai pretențioși dinari. Prepararea lor este foarte simplă și rapidă, ceea ce veți aprecia atunci când gătiți pentru întreaga familie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Cartof Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 2 Linguri Făină netedă Adăugat la
  • 1 ks Cățel de usturoi Adăugat la
  • 50 g Brânză rasă (opțional) Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • Nucșoară pentru asezonare Adăugat la
  • ulei pentru prăjit Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Se curăță cartofii de coajă și se dau pe răzătoare fină. Apoi, lăsați-i să stea un timp pentru a lăsa să iasă sucul.

2. Pasul

Stoarceți cartofii, stoarceți-i de suc. Adăugați în cartofi ouăle, usturoiul pisat, făina, sarea, piperul și nucșoara. Se amestecă bine.

3. Pasul

Se încălzește o tigaie și se adaugă ulei. Apoi, folosind o lingură, puneți clătite mici în tigaie și apăsați cu palmele.

4. Pasul

Prăjiți clătitele de cartofi aurii pe ambele părți. La final se pot presăra cu brânză rasă și se lasă să se topească.

5. Pasul

Serviți cotletele de cartofi gata preparate cu ketchup sau sos tartar.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou