PUBLICITATE
Feliile de ciocolată ,,Kinder délice”
Dulci, delicioase, fine 😍. Am utilizat o formă de 20 x26 cm.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
Ingrediente
- 5 ouă
- 120 g Zahăr
- 80 g Păpuși
- 40 g Cum
- 2 linguri Praf cipriot
- 60 ml Ulei
- Pinch Unelte
Cremă
- 250 g mascarpone
- 150 g Smântână pentru frisca 40 procente
- 90 g Text: salka
- Pinch Esență de vanilie
Ciocolată pe vârf
- 100 g Ciocolată
- 40 g Ulei de cocos sau unt
- 30 ml Lapte
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Batem ouăle cu zahăr și un praf de sare. Adăugăm ulei și mixăm. Cernem făina, cacaua și praful de copt în aluat și amestecăm.
2. Pasul
Coacem la 180 °C aproximativ 10 minute.
3. Pasul
După copt, tăiem corpul pe jumătate vertical.
4. Pasul
Cremă:
5. Pasul
Batem mascarpone, frisca și zahărul până obținem o cremă netedă. Putem adăuga vanilie.
6. Pasul
Tăiem corpul în straturi, îl ungem cu cremă și îl acoperim cu a doua foaie de aluat. Turnăm ciocolata topită (cu ulei de cocos sau unt) și o lăsăm să se răcească.
7. Pasul
Poftă bună 😍❤️🍫