Sursa :: FB: Varenie je radosť
Frigărui de porc
Frigăruile de porc savuroase și suculente sunt o specialitate irezistibilă pe care orice iubitor de grătare o va adora. Această rețetă de frigărui de porc este simplă și ușor de pregătit.
Ingrediente
Marinadă
- 3 cuișoare Usturoi
- 2 linguri Sos de soia
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lingură piper negru măcinat
- 1 lingură sare de mare
Scobitori
- 800 g carne de porc
- 2 ks Ardei
- 2 ks The Onion
Ultimele broșuri
Procedura
La început, ne pregătim marinada. Într-un bol punem usturoi trecut prin presă, sos de soia, ulei de măsline, piper negru măcinat și sare. Amestecăm totul bine.
Tăiem carnea de porc și o punem la marinat. Lăsăm carnea în marinadă cel puțin 30 de minute, dar ideal peste noapte.
Ne pregătim legumele. Ardeiul și ceapa le tăiem în bucăți care sunt aproximativ de aceeași mărime ca și cuburile de carne.
Inserăm alternativ carnea pe frigăruie cu ardei și ceapă.
Friem mirodeniile pe un grătar mediu încins pe fiecare parte aproximativ 5-7 minute, până când carnea este gătită după gustul propriu.