Sursa :: ALLEKO from Getty Images
Friptura de porc coaptă lent
Această rețetă este una dintre cele mai tradiționale metode de preparare a cărnii de porc. Coacerea lentă în cuptor oferă cărnii posibilitatea de a deveni moale și suculentă, îmbogățind-o cu arome minunate și picanterii. Carnea este excelentă de consumat cu sos, piure de cartofi sau legume la grătar. Dacă vă place să experimentați cu arome, adăugați la marinada pentru carne și alte condimente, în funcție de preferințele dvs. personale.
Ingrediente
Carne
- 1 bucată umăr de porc
- 2 cuișoare usturoi
- 2 lingurițe sare
- 2 lingurițe piper negru măcinat
- 3 ro ulei de măsline
Sos
- 1 bucată The Onion
- 1 bucată morcovi
- 1 bucată Pătrunjel
- 1 țelină
- 2 bucată Roșii
- 2 bucată Ardei
- 1 linguriță Ardei macinat
- 500 ml Supa
Ultimele broșuri
Procedura
Încălziți cuptorul la 150 de grade și curățați și uscați cotletul de porc.
Frecati carnea cu sare, condimente si usturoi tocat. Apoi amestecati carnea in ulei de masline.
Introduceți carnea în cuptor timp de 1 oră fără capac.
Între timp, pregătiți legumele pentru sos. Tăiați ceapa, morcovul, pătrunjelul, țelina, roșiile și ardeiul.
După o oră scoateți carnea din cuptor și adăugați legumele tăiate și piperul măcinat. Adăugați și supa.
Acoperiți și puneți înapoi în cuptor timp de 2 ore. În acest timp, ungeți carnea de mai multe ori cu bulion pentru a evita arderile.
După ce timpul a trecut, scoateți carnea din cuptor. Carnea ar trebui să fie foarte moale. Strecurați sosul și serviți-l cu carne.