PUBLICITATE

Sursa :: ALLEKO from Getty Images

Friptura de porc coaptă lent

Această rețetă este una dintre cele mai tradiționale metode de preparare a cărnii de porc. Coacerea lentă în cuptor oferă cărnii posibilitatea de a deveni moale și suculentă, îmbogățind-o cu arome minunate și picanterii. Carnea este excelentă de consumat cu sos, piure de cartofi sau legume la grătar. Dacă vă place să experimentați cu arome, adăugați la marinada pentru carne și alte condimente, în funcție de preferințele dvs. personale.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Carne

  • 1 bucată umăr de porc Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 2 lingurițe sare Adăugat la
  • 2 lingurițe piper negru măcinat Adăugat la
  • 3 ro ulei de măsline Adăugat la

Sos

  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 1 bucată morcovi Adăugat la
  • 1 bucată Pătrunjel Adăugat la
  • 1 țelină Adăugat la
  • 2 bucată Roșii Adăugat la
  • 2 bucată Ardei Adăugat la
  • 1 linguriță Ardei macinat Adăugat la
  • 500 ml Supa Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

210 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 150 de grade și curățați și uscați cotletul de porc.

2. Pasul

Frecati carnea cu sare, condimente si usturoi tocat. Apoi amestecati carnea in ulei de masline.

3. Pasul

Introduceți carnea în cuptor timp de 1 oră fără capac.

4. Pasul

Între timp, pregătiți legumele pentru sos. Tăiați ceapa, morcovul, pătrunjelul, țelina, roșiile și ardeiul.

5. Pasul

După o oră scoateți carnea din cuptor și adăugați legumele tăiate și piperul măcinat. Adăugați și supa.

6. Pasul

Acoperiți și puneți înapoi în cuptor timp de 2 ore. În acest timp, ungeți carnea de mai multe ori cu bulion pentru a evita arderile.

7. Pasul

După ce timpul a trecut, scoateți carnea din cuptor. Carnea ar trebui să fie foarte moale. Strecurați sosul și serviți-l cu carne.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou