PUBLICITATE

Sursa :: alpaksoy from Getty Images

Gem de soc

Prepară-ți acasă gem de soc, care are un gust fantastic.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 30 ks Flori de soc Adăugat la
  • 1 kg zahăr Adăugat la
  • 2 l apă Adăugat la
  • 2 ks lămâie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

În prima fază, tăiați florile de bază de pe tulpini și curățați-le bine.

2. Pasul

Pregătiți o oală mare în care să puneți flori de soc, zahăr, apă și lămâi tăiate în felii.

3. Pasul

Lăsați amestecul să se infuzeze sub capac cel puțin 24 de ore.

4. Pasul

În ziua următoare, strecurați amestecul printr-o sită densă sau tifon. Aruncați florile de soc și lămâile.

5. Pasul

Puneți din nou amestecul în oală și fierbeți-l până capătă consistența unei gemuri. În timpul fierberii, amestecați regulat.

6. Pasul

Umpleți gemul încă fierbinte în borcane sterilizate. Închideți borcanele și lăsați-le să se răcească.

7. Pasul

Depozitați într-un loc întunecos

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou