PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/gwrRUJvj7truedoTjWbB/801c499fd7b1745e672a9a1fb5c93e.jpeg)
Sursa :: Sonda Stefan's Images from Canva
Glazură de ciocolată cu cacao
Cea mai bună glazură de ciocolată cu cacao. Este minunat de versatilă - este perfectă pentru prăjituri bundt, rulouri sau cupcakes.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 200 g Zahăr semolat
- 50 g Cacao
- 125 ml Ape
- 125 g Unt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Într-o cratiță, se amestecă zahărul și cacaua, amestecându-le bine înainte de a adăuga celelalte ingrediente pentru a evita formarea de cocoloașe.
2. Pasul
Apoi se adaugă apa și se fierbe la foc mic, amestecând constant. Este important să lăsați glazura să se gătească foarte încet, altfel s-ar putea arde.
3. Pasul
Se fierbe timp de aproximativ 5 minute până când zahărul se dizolvă.
4. Pasul
Apoi se ia cratița de pe foc și se adaugă untul, care acționează ca un mare înmuitor și face glazura frumos lucioasă.
5. Pasul
Se lasă untul și cacaua să se combine și glazura este gata.