PUBLICITATE

Sursa :: Sonda Stefan's Images from Canva

Glazură de ciocolată cu cacao

Cea mai bună glazură de ciocolată cu cacao. Este minunat de versatilă - este perfectă pentru prăjituri bundt, rulouri sau cupcakes.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 200 g Zahăr semolat Adăugat la
  • 50 g Cacao Adăugat la
  • 125 ml Ape Adăugat la
  • 125 g Unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Într-o cratiță, se amestecă zahărul și cacaua, amestecându-le bine înainte de a adăuga celelalte ingrediente pentru a evita formarea de cocoloașe.

2. Pasul

Apoi se adaugă apa și se fierbe la foc mic, amestecând constant. Este important să lăsați glazura să se gătească foarte încet, altfel s-ar putea arde.

3. Pasul

Se fierbe timp de aproximativ 5 minute până când zahărul se dizolvă.

4. Pasul

Apoi se ia cratița de pe foc și se adaugă untul, care acționează ca un mare înmuitor și face glazura frumos lucioasă.

5. Pasul

Se lasă untul și cacaua să se combine și glazura este gata.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou