PUBLICITATE
Sursa :: Vrabelpeter1 from Getty Images
Gofre de Crăciun fără gluten
Rețetă pentru delicioase napolitane de Crăciun fără gluten, pe care le puteți prepara dacă aveți acasă o formă de copt napolitane.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
20
- 150 g Făină de orez
- 50 g Făină de porumb
- 50 g Amidon de tapioca
- 1 ks ou
- 250 ml Lapte
- 50 g Zahăr cristal
- Ulei pentru ungerea formei
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Începeți prin a amesteca toate ingredientele uscate - făină de orez, făină de porumb, amidon de tapioca și zahăr - într-un singur castron.
2. Pasul
Într-un castron mare, se bate oul cu 250 ml de lapte.
3. Pasul
Se adaugă treptat amestecul uscat la lapte și ou, amestecând pentru a evita formarea de cocoloașe.
4. Pasul
Se încălzește forma de napolitană și se unge cu ulei. Umpleți cu aluatul și coaceți timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau până când vafa este aurie.