PUBLICITATE

Sursa :: Vrabelpeter1 from Getty Images

Gofre de Crăciun fără gluten

Rețetă pentru delicioase napolitane de Crăciun fără gluten, pe care le puteți prepara dacă aveți acasă o formă de copt napolitane.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20
  • 150 g Făină de orez Adăugat la
  • 50 g Făină de porumb Adăugat la
  • 50 g Amidon de tapioca Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 250 ml Lapte Adăugat la
  • 50 g Zahăr cristal Adăugat la
  • Ulei pentru ungerea formei Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Începeți prin a amesteca toate ingredientele uscate - făină de orez, făină de porumb, amidon de tapioca și zahăr - într-un singur castron.

2. Pasul

Într-un castron mare, se bate oul cu 250 ml de lapte.

3. Pasul

Se adaugă treptat amestecul uscat la lapte și ou, amestecând pentru a evita formarea de cocoloașe.

4. Pasul

Se încălzește forma de napolitană și se unge cu ulei. Umpleți cu aluatul și coaceți timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau până când vafa este aurie.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou