PUBLICITATE

Sursa :: MariaBrzostowska from Getty Images

Gulaș de vițel

Acesta este un rețetă tradițională de gulaș de vițel. Carnea este suculentă, iar sosul este perfect condimentat. Încearcă să-l faci singur, şi vei surprinde invitații tăi!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 800 g Carne de vitel Adăugat la
  • 2 buc ceapă Adăugat la
  • 2 dinți usturoi Adăugat la
  • 150 ml vin roșu Adăugat la
  • 3 linguri Concentrat de roșii Adăugat la
  • 2 lingurițe Mărgăritar Adăugat la
  • 3 frunze frunză de dafin Adăugat la
  • 5 boabe Plante englezești Adăugat la
  • 2 lingurițe Ardei dulce Adăugat la
  • 1 ciupitură Sare Adăugat la
  • 1 ciupitură piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Taie vitelul în bucăți și condimentează cu sare și piper.

2. Pasul

Prăjește carnea în tigaie până devine auriu-mar.

3. Pasul

Adauga ceapa tocata si usturoiul si prajeste pana se inmoaie.

4. Pasul

Adăugați vin și gătiți pentru câteva minute.

5. Pasul

Adăugați pasta de tomate, maioranul, foi de dafin, piperul și ardeiul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de aproximativ 2 ore, până când carnea va fi fragedă.

6. Pasul

Verificați gustul și adăugați mai multă sare sau piper, dacă este necesar.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou