PUBLICITATE
Sursa :: MariaBrzostowska from Getty Images
Gulaș de vițel
Acesta este un rețetă tradițională de gulaș de vițel. Carnea este suculentă, iar sosul este perfect condimentat. Încearcă să-l faci singur, şi vei surprinde invitații tăi!
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 800 g Carne de vitel
- 2 buc ceapă
- 2 dinți usturoi
- 150 ml vin roșu
- 3 linguri Concentrat de roșii
- 2 lingurițe Mărgăritar
- 3 frunze frunză de dafin
- 5 boabe Plante englezești
- 2 lingurițe Ardei dulce
- 1 ciupitură Sare
- 1 ciupitură piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Taie vitelul în bucăți și condimentează cu sare și piper.
2. Pasul
Prăjește carnea în tigaie până devine auriu-mar.
3. Pasul
Adauga ceapa tocata si usturoiul si prajeste pana se inmoaie.
4. Pasul
Adăugați vin și gătiți pentru câteva minute.
5. Pasul
Adăugați pasta de tomate, maioranul, foi de dafin, piperul și ardeiul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de aproximativ 2 ore, până când carnea va fi fragedă.
6. Pasul
Verificați gustul și adăugați mai multă sare sau piper, dacă este necesar.