PUBLICITATE
Hamburguri la grătar
Un hamburger minunat și crocant direct de pe grătar. Gustarea ideală pentru grătarele de vară, dar și o idee pentru un prânz sau o cină rapidă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Carne
- 500 g carne tocată de vită
Conținut
- 4 ks chifle de hamburger
- 1 ks roșii
- 4 felii Unelte
- 1 ks ceapă roșie
- 1 ks Salată de gheață
- 4 ro maioneză
- 4 ro ketchup
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Împărțiți carnea în 4 părți egale și formați din ele chiftele. Fiecare chiflă este apoi coaptă pe ambele părți pe grătar.
2. Pasul
După ce carnea este gătită, tăiem chifla pe jumătate și pe partea de jos punem o felie de brânză, turtă coaptă, o felie de roșii, ceapă și frunze de salată.
3. Pasul
Puneți un mix de maioneză și ketchup pe partea de sus a chiflei. Apoi, pur și simplu asamblați burgerul și puteți să-l serviți.