PUBLICITATE

Hamburguri la grătar

Un hamburger minunat și crocant direct de pe grătar. Gustarea ideală pentru grătarele de vară, dar și o idee pentru un prânz sau o cină rapidă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Carne

  • 500 g carne tocată de vită Adăugat la

Conținut

  • 4 ks chifle de hamburger Adăugat la
  • 1 ks roșii Adăugat la
  • 4 felii Unelte Adăugat la
  • 1 ks ceapă roșie Adăugat la
  • 1 ks Salată de gheață Adăugat la
  • 4 ro maioneză Adăugat la
  • 4 ro ketchup Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Împărțiți carnea în 4 părți egale și formați din ele chiftele. Fiecare chiflă este apoi coaptă pe ambele părți pe grătar.

2. Pasul

După ce carnea este gătită, tăiem chifla pe jumătate și pe partea de jos punem o felie de brânză, turtă coaptă, o felie de roșii, ceapă și frunze de salată.

3. Pasul

Puneți un mix de maioneză și ketchup pe partea de sus a chiflei. Apoi, pur și simplu asamblați burgerul și puteți să-l serviți.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou