PUBLICITATE
Iepure de casă cu usturoi

Iepure de casă cu usturoi

Carne dietetică și o rețetă simplă de la cuptor.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 iepure Adăugat la
  • 900 ml apă Adăugat la
  • 70 g usturoi Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • frunză de dafin Adăugat la
  • Condimente pentru grătar Adăugat la
  • Condimente negre întregi Adăugat la
  • Condiment nou Adăugat la
  • Conuri de brad Adăugat la
  • sare grunjoasă Adăugat la
  • Ardei praf dulce Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

110 min.
1. Pasul

Impartim aproximativ 1500g de iepure. Punem pieptul de iepure să fiarbă în apă împreună cu condimente noi, frunze de dafin, piper negru întreg, boabe de ienupăr și puțină sare. Acesta ne va servi pentru a adăuga sosul de pui la iepure în cuptor. Și când scoatem carnea de pe oase, putem face o pastă, sau doar să o servim așa cum este.

2. Pasul

Punem restul de iepure într-o tavă și îl presărăm cu sare grosieră, condimente pentru grătar și paprika măcinată. Curățăm un cap de usturoi mai mare, îl tăiem și îl adăugăm la iepure. Amestecăm bine împreună și lăsăm să stea un moment.

3. Pasul

Când pieptul nostru de pui este gătit, îl scoatem și strecurăm supa, lăsăm să se răcească puțin.

4. Pasul

Vărsăm jumătate din supă peste iepure în tavă și acoperim și punem la cuptor.

5. Pasul

Când iepurele este pe jumătate fiert, adăugăm restul de apă, acoperim și lăsăm să se înmoaie în cuptor. La final, descoperim tava cu iepure, presărăm cu paprika roșie măcinată și lăsăm să se rumenească puțin. Servim cu orez, cartofi sau tăiței. Poftă bună

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou