PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/4hFK3Rlis26HRsmQ8CBp/f6d391c0c2d17323c259a7e6f13139.jpeg)
Înghețată de brânză cu căpșuni
Înghețata de brânză cu căpșuni, plină de proteine 🍦🍓😋
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 300 g căpșuni congelate
- 250 g brânză de vaci fină
- 150 ml frișcă bătută
- 3 linguri Miere și alt îndulcitor
- 200 g Ciocolată fierbinte
- 2 linguri ulei de nucă de cocos
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Dacă nu avem forme, putem pregăti înghețata într-o cutie. Punem căpșunile în blender și le amestecăm cu miere. Adăugăm brânză de vaci. Bateți smântâna pentru frișcă și încorporați-o ușor în amestec.
2. Pasul
Turnăm înghețata în forme sau într-o cutie.
3. Pasul
Vom congela înghețata. După înghețare, topim ciocolata cu ulei de cocos și ne tăvălim înghețata în ea. Putem să decorăm cu căpșuni liofilizate.