PUBLICITATE

Inimioarele Žerbo

Un desert rapid, care nu necesită coacere, realizat din câteva ingrediente. Nu am folosit deloc îndulcitori, dar dacă vi se pare prea puțin dulce, puteți să reduceți din cantitatea de gem și să adăugați puțină miere de calitate.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20
  • 100 g nuci măcinate Adăugat la
  • 150 g biscuiți integrali măcinați Adăugat la
  • 130 g Gem de piersici fara zahar Adăugat la
  • ciocolată cu un conținut ridicat de cacao Adăugat la
  • unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Amestecăm nuci, biscuiți și gem. Adăugați gem la fel de mult ca să obțineți o masă ușor de modelat, non-aderentă. Punem pentru un moment în frigider.

2. Pasul

Întindem aluatul între două hârtii de copt și tăiem forme de inimă cu o formă.

3. Pasul

Până ne pregătim ciocolata, o punem în congelator.

4. Pasul

Peste abur, topim ciocolata, adaugam putin unt.

5. Pasul

Inmuiem inimioarele în ciocolată și le punem în frigider să se întărească.

6. Pasul

Poftă bună 🙂.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou