PUBLICITATE
Inimioarele Žerbo
Un desert rapid, care nu necesită coacere, realizat din câteva ingrediente. Nu am folosit deloc îndulcitori, dar dacă vi se pare prea puțin dulce, puteți să reduceți din cantitatea de gem și să adăugați puțină miere de calitate.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
20
- 100 g nuci măcinate
- 150 g biscuiți integrali măcinați
- 130 g Gem de piersici fara zahar
- ciocolată cu un conținut ridicat de cacao
- unt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Amestecăm nuci, biscuiți și gem. Adăugați gem la fel de mult ca să obțineți o masă ușor de modelat, non-aderentă. Punem pentru un moment în frigider.
2. Pasul
Întindem aluatul între două hârtii de copt și tăiem forme de inimă cu o formă.
3. Pasul
Până ne pregătim ciocolata, o punem în congelator.
4. Pasul
Peste abur, topim ciocolata, adaugam putin unt.
5. Pasul
Inmuiem inimioarele în ciocolată și le punem în frigider să se întărească.
6. Pasul
Poftă bună 🙂.