PUBLICITATE

Krémeș la fel ca la patiserie din aluat foietaj

Krémeș rapid.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 1 bucată produse de patiserie pufoasă Adăugat la
  • 250 ml lapte Adăugat la
  • 12 pachete Cojoc de aur (pulbere) Adăugat la
  • 1 Pachet zahăr vanilat Adăugat la
  • 200 ml smântână pentru frișcă Adăugat la
  • 50 g unt la temperatura camerei Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Aluatul foietaj îl tăiem în două părți.

2. Pasul

Lăsăm o jumătate întreagă și tăiem cealaltă în pătrate.

3. Pasul

Introducem în cuptorul încălzit și coacem la 180/20 de minute. Scoatem și lăsăm să se răcească.

4. Pasul

În lapte, unde adăugăm zahăr vanilat, vom găti un budincă pe care o lăsăm să se răcească.

5. Pasul

Adăugăm untul și îl batem.

6. Pasul

Umplem foietajul copt cu amestecul.

7. Pasul

Batem smântâna, dacă o doriți absolut tare, puteți adăuga stabilizator, eu nu îl folosesc.

8. Pasul

Punem frișcă pe budincă și apoi așezăm pătratele coapte, pentru ca cremașul să se taie mai bine după ce se întărește.

9. Pasul

Punem sa se întărească în frigider.

10. Pasul

Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou