PUBLICITATE
Krémeș la fel ca la patiserie din aluat foietaj
Krémeș rapid.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
- 1 bucată produse de patiserie pufoasă
- 250 ml lapte
- 1⁄2 pachete Cojoc de aur (pulbere)
- 1 Pachet zahăr vanilat
- 200 ml smântână pentru frișcă
- 50 g unt la temperatura camerei
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Aluatul foietaj îl tăiem în două părți.
2. Pasul
Lăsăm o jumătate întreagă și tăiem cealaltă în pătrate.
3. Pasul
Introducem în cuptorul încălzit și coacem la 180/20 de minute. Scoatem și lăsăm să se răcească.
4. Pasul
În lapte, unde adăugăm zahăr vanilat, vom găti un budincă pe care o lăsăm să se răcească.
5. Pasul
Adăugăm untul și îl batem.
6. Pasul
Umplem foietajul copt cu amestecul.
7. Pasul
Batem smântâna, dacă o doriți absolut tare, puteți adăuga stabilizator, eu nu îl folosesc.
8. Pasul
Punem frișcă pe budincă și apoi așezăm pătratele coapte, pentru ca cremașul să se taie mai bine după ce se întărește.
9. Pasul
Punem sa se întărească în frigider.
10. Pasul
Poftă bună!