PUBLICITATE

Lasagne

Pasulj 0: în ulei de măsline călim ceapa tăiată, adăugăm carnea, pasta și gătim aprox. 5min Pasul 1: facem sosul: punem unt în oală, când se topește adăugăm făina, amestecăm până când făina se unește cu untul, oprim focul și adăugăm lapte, amestecăm până când sosul se îngroașă Pasul 2: pregătim tava și straturile, pe fundul punem sos, lasagne, carne, brânză și repetăm încă o dată Pasul 3: coacem în cuptorul încălzit la 200 ° C timp de 30-35 min.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingrediente

  • 500 g carne de vită tocată Adăugat la
  • 140 g piure de roșii Adăugat la
  • 400 g lasagna Adăugat la
  • 2 The Onion Adăugat la
  • piper alb măcinat Adăugat la
  • piper negru măcinat Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • 125 g cașcaval Adăugat la

Sos bechamel

  • 500 ml lapte Adăugat la
  • 50 g unt Adăugat la
  • 50 g făină autogresată Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
  • sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

în ulei de măsline, călim ceapa tocată, adăugăm carnea, pasta de roșii și gătim aproximativ 5 minute

2. Pasul

Vom face sosul: punem untul în oală, când se topește adăugăm făina, amestecăm până când făina se combină cu untul, opim și adăugăm laptele, amestecăm până când sosul se îngroașă

3. Pasul

Pregătim tava și stratificăm, punem sosul la bază, lasagna, carne, brânză și repetăm încă o dată

4. Pasul

Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30-35 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou