Lasagne
Pasulj 0: în ulei de măsline călim ceapa tăiată, adăugăm carnea, pasta și gătim aprox. 5min Pasul 1: facem sosul: punem unt în oală, când se topește adăugăm făina, amestecăm până când făina se unește cu untul, oprim focul și adăugăm lapte, amestecăm până când sosul se îngroașă Pasul 2: pregătim tava și straturile, pe fundul punem sos, lasagne, carne, brânză și repetăm încă o dată Pasul 3: coacem în cuptorul încălzit la 200 ° C timp de 30-35 min.
Ingrediente
Ingrediente
- 500 g carne de vită tocată
- 140 g piure de roșii
- 400 g lasagna
- 2 The Onion
- piper alb măcinat
- piper negru măcinat
- sare
- ulei de măsline
- 125 g cașcaval
Sos bechamel
- 500 ml lapte
- 50 g unt
- 50 g făină autogresată
- Piper negru
- sare
Ultimele broșuri
Procedura
în ulei de măsline, călim ceapa tocată, adăugăm carnea, pasta de roșii și gătim aproximativ 5 minute
Vom face sosul: punem untul în oală, când se topește adăugăm făina, amestecăm până când făina se combină cu untul, opim și adăugăm laptele, amestecăm până când sosul se îngroașă
Pregătim tava și stratificăm, punem sosul la bază, lasagna, carne, brânză și repetăm încă o dată
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30-35 de minute.