PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: guvo59

Lemon Cream Cheesecake fără coacere

Acest desert revigorant este perfect pentru orice ocazie și a fost întotdeauna o plăcere pentru mulțime ori de câte ori l-am făcut.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
9

Pentru crustă:

  • 112 căni Firimituri de biscuiți graham Adăugat la
  • 12 ceașcă unt topit Adăugat la
  • 14 ceașcă zahăr cristal Adăugat la

Pentru umplutura de cheesecake:

  • 3 căni Cremă de brânză, înmuiată Adăugat la
  • 1 ceașcă zahăr cristal Adăugat la
  • 1 ceașcă smântână acră Adăugat la
  • 2 lingurițe Coajă de lămâie Adăugat la
  • 0.3 ceașcă suc proaspăt de lămâie Adăugat la
  • 1 lingură extract de vanilie Adăugat la
  • 1 ceașcă Smântână de frișcă groasă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

270 min.
1. Pasul

Treceți mai întâi la crustă: Amestecați într-un bol firimiturile de biscuiți Graham, untul topit și zahărul granulat. Turnați amestecul în tava de cheesecake, apăsând pentru a forma un strat uniform. Această parte este foarte importantă, deoarece crusta trebuie să fie suficient de fermă pentru a ține umplutura.

2. Pasul

Pentru umplutură: Bateți crema de brânză la viteză medie până când devine omogenă. Acest lucru ajută ca produsul final să nu aibă cocoloașe.

3. Pasul

Adăugați treptat zahărul granulat, bătând până când se amestecă.

4. Pasul

Se adaugă smântâna, coaja de lămâie, sucul proaspăt de lămâie și extractul de vanilie. Continuați să bateți până când se amestecă bine. Nu uitați, cu cât ingredientele sunt mai bine combinate, cu atât mai uniform va fi gustul cheesecake-ului dumneavoastră.

5. Pasul

Într-un castron separat, bateți smântâna groasă până când formează vârfuri moi. Încorporați-o ușor în amestecul de cremă de brânză. Acest pas asigură faptul că cheesecake-ul dvs. cu lămâie va fi ușor și aerisit.

6. Pasul

Turnați amestecul de cremă de brânză pe crusta din tava de cheesecake. Netezește partea de sus cu o spatulă.

7. Pasul

Se dă la frigider timp de 4 ore sau până când cheesecake-ul se întărește. Răbdarea se plătește atunci când tăiați în cheesecake-ul perfect închegat.

8. Pasul

Abordați această rețetă cu dragoste și veți obține un desert care nu numai că arată bine, dar are și un gust uimitor. Un sfat special din partea mea - ornează cu o felie subțire de lămâie sau câteva frunze de mentă proaspătă pentru un plus de gust de vară!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou