PUBLICITATE

Sursa :: Denisfilm for iStockPhotos

Medalioane de cerb cu sos de merișoare

Această festin opulent este perfect pentru ocazii speciale. Medalioanele suculente de cerb sunt perfect completate de sosul dulce-acru de merișoare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Medalioane de cerb

  • 800 g Medalioane de cerb Adăugat la
  • 2 Linguriță sare Adăugat la
  • 2 Linguriță Piper negru Adăugat la
  • 2 Lingură unt Adăugat la

Sos de merișoare

  • 1 Cană Gem de merișoare Adăugat la
  • 200 ml vin roșu Adăugat la
  • 200 ml bulion de vită Adăugat la
  • 2 Lingură miere Adăugat la
  • 1 Linguriță Piper proaspăt măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Pentru a pregăti medalioanele de cerb, preîncălziți cuptorul la 180 de grade și aduceți medalioanele de cerb la temperatura camerei.

2. Pasul

Sezonati medaliile cu sare și piper și prăjiți-le pe ambele părți într-o tigaie fierbinte cu unt, până se rumenesc.

3. Pasul

Puneți medalioanele prăjite într-o formă de cuptor și lăsați-le în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 10-15 minute până când acestea ating gradul de gătire dorit.

4. Pasul

Între timp, puneți gemul de afine, vinul roșu, supa de vită, mierea și piperul într-o oală și aduceți la fierbere.

5. Pasul

Lăsați sosul să se reducă la foc mediu, până când devine ceva mai gros.

6. Pasul

Serviți medalioanele de cerb cu sosul de afine și savurați acest fel de mâncare delicios!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou