Sursa :: Denisfilm for iStockPhotos
Medalioane de cerb cu sos de merișoare
Această festin opulent este perfect pentru ocazii speciale. Medalioanele suculente de cerb sunt perfect completate de sosul dulce-acru de merișoare.
Ingrediente
Medalioane de cerb
- 800 g Medalioane de cerb
- 2 Linguriță sare
- 2 Linguriță Piper negru
- 2 Lingură unt
Sos de merișoare
- 1 Cană Gem de merișoare
- 200 ml vin roșu
- 200 ml bulion de vită
- 2 Lingură miere
- 1 Linguriță Piper proaspăt măcinat
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru a pregăti medalioanele de cerb, preîncălziți cuptorul la 180 de grade și aduceți medalioanele de cerb la temperatura camerei.
Sezonati medaliile cu sare și piper și prăjiți-le pe ambele părți într-o tigaie fierbinte cu unt, până se rumenesc.
Puneți medalioanele prăjite într-o formă de cuptor și lăsați-le în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 10-15 minute până când acestea ating gradul de gătire dorit.
Între timp, puneți gemul de afine, vinul roșu, supa de vită, mierea și piperul într-o oală și aduceți la fierbere.
Lăsați sosul să se reducă la foc mediu, până când devine ceva mai gros.
Serviți medalioanele de cerb cu sosul de afine și savurați acest fel de mâncare delicios!