PUBLICITATE

Sursa :: fotek for Getty Images

Mușchi de porc în foietaj

Un preparat perfect pentru o cina elegantă: mușchi de porc fin înfășurat în foietaj crocant.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

File de porc

  • 800 Gram file de porc Adăugat la
  • 1 Linguriță sare Adăugat la
  • 1 Linguriță piper Adăugat la
  • 2 Lingură ulei de măsline Adăugat la

Aluat foietaj

  • 1 Pachet produse de patiserie pufoasă Adăugat la
  • 1 bătut ou Adăugat la

Sos

  • 200 Gram Ciuperci Adăugat la
  • 1 Ceapă Zarit Adăugat la
  • 200 Mililitru vin alb Adăugat la
  • 200 Mililitru Smântână Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

70 min.
1. Pasul

Pasul 1: Condimentați și rumeniți fileul de porc

2. Pasul

Pasul 2: Desfășurați aluatul foietaj pe o hârtie de copt și înfășurați fileul de porc

3. Pasul

Pasul 3: Bateți oul și ungeți aluatul foietaj cu el

4. Pasul

Pasul 4: Coaceți fileul de porc învelit în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius timp de aproximativ 25 de minute

5. Pasul

Pasul 5: În timp ce fileul de porc este în cuptor, pregătiți sosul.

6. Pasul

Pasul 6: Prajiti ciupercile si ceapa intr-o tigaie, stingeti cu vin alb si umpleti cu smantana

7. Pasul

Pasul 7: Lăsați sosul să se reducă și condimentați cu sare și piper

8. Pasul

Pasul 8: Luați șnițelul de porc din cuptor, lăsați-l să se odihnească câteva minute, apoi tăiați-l în felii. Serviți cu sos.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou