Sursa :: fotek for Getty Images
Mușchi de porc în foietaj
Un preparat perfect pentru o cina elegantă: mușchi de porc fin înfășurat în foietaj crocant.
Ingrediente
File de porc
- 800 Gram file de porc
- 1 Linguriță sare
- 1 Linguriță piper
- 2 Lingură ulei de măsline
Aluat foietaj
- 1 Pachet produse de patiserie pufoasă
- 1 bătut ou
Sos
- 200 Gram Ciuperci
- 1 Ceapă Zarit
- 200 Mililitru vin alb
- 200 Mililitru Smântână
Ultimele broșuri
Procedura
Pasul 1: Condimentați și rumeniți fileul de porc
Pasul 2: Desfășurați aluatul foietaj pe o hârtie de copt și înfășurați fileul de porc
Pasul 3: Bateți oul și ungeți aluatul foietaj cu el
Pasul 4: Coaceți fileul de porc învelit în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius timp de aproximativ 25 de minute
Pasul 5: În timp ce fileul de porc este în cuptor, pregătiți sosul.
Pasul 6: Prajiti ciupercile si ceapa intr-o tigaie, stingeti cu vin alb si umpleti cu smantana
Pasul 7: Lăsați sosul să se reducă și condimentați cu sare și piper
Pasul 8: Luați șnițelul de porc din cuptor, lăsați-l să se odihnească câteva minute, apoi tăiați-l în felii. Serviți cu sos.