PUBLICITATE

Sursa :: Lilechka75 from Getty Images Pro

Omletă cu ouă umplută cu spanac și brânză

Rețeta clasică pentru o omletă cu ouă hrănitoare și gustoasă, umplută cu spanac și brânză. Ideal pentru o cină rapidă sau mic dejun.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2

Omletă

  • 4 ks ou Adăugat la
  • 2 Linguri lapte Adăugat la
  • 1 ciupitură Sare Adăugat la
  • 1 ciupitură piper Adăugat la

Umplere

  • 200 g spanac proaspăt Adăugat la
  • 100 g Brânză (cheddar sau gouda) Adăugat la
  • 1 Linguri ulei de măsline Adăugat la
  • 2 ks căței de usturoi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Încălziți tigaia cu ulei de măsline. Adăugați cățeii de usturoi și prăjiți-i până se auriu.

2. Pasul

Adăugați spanacul și prăjiți-l doar atât cât să se înmoaie puțin. Îndepărtați de pe aragaz și lăsați-l deoparte.

3. Pasul

Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele, sarea și piperul. Mixați până devine neted.

4. Pasul

Încălziți un pic de ulei într-o tigaie și turnați amestecul de ouă. Reduceți căldura și lăsați omleta să se coacă până când este aproape gata. Lăsați straturile de ou să devină frumos lucioase.

5. Pasul

Când omleta este aproape gata, adăugați spanacul prăjit pe o jumătate și presărați cu brânză. Puneți cealaltă jumătate de omletă peste umplutură și lăsați-o să se coacă.

6. Pasul

Se servește imediat. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou