PUBLICITATE

Omletă din albușuri

O omletă ușoară și sățioasă făcută din albușuri, ideală pentru un mic dejun sănătos. Puteți varia gustul adăugând ierburi proaspete sau brânză feta.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 4 albușuri de ou Adăugat la
  • 1 ciupitură Sare Adăugat la
  • 1 lingură ulei de rapiță Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Într-un castron mic, bate albușurile de ou cu sare până obții o consistență omogenă.

2. Pasul

Încălziți uleiul în tigaie, apoi turnați albușurile bătute.

3. Pasul

Prăjește omleta la foc mediu până când proteinele încep să se strângă. Ridică cu grijă omleta și întoarce-o pe cealaltă parte, prăjind-o încă aproximativ un minut.

4. Pasul

Serviți omleta caldă, presărată cu ierburi preferate sau adăugați puțin brânză feta zdrobită pentru un gust suplimentar.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou