PUBLICITATE
Omletă din albușuri
O omletă ușoară și sățioasă făcută din albușuri, ideală pentru un mic dejun sănătos. Puteți varia gustul adăugând ierburi proaspete sau brânză feta.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 4 albușuri de ou
- 1 ciupitură Sare
- 1 lingură ulei de rapiță
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Într-un castron mic, bate albușurile de ou cu sare până obții o consistență omogenă.
2. Pasul
Încălziți uleiul în tigaie, apoi turnați albușurile bătute.
3. Pasul
Prăjește omleta la foc mediu până când proteinele încep să se strângă. Ridică cu grijă omleta și întoarce-o pe cealaltă parte, prăjind-o încă aproximativ un minut.
4. Pasul
Serviți omleta caldă, presărată cu ierburi preferate sau adăugați puțin brânză feta zdrobită pentru un gust suplimentar.